Bestil måltidskasser – nemt og billigt

04 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Ønsker du at minimere madspild i husholdningen samtidig med at du sparer tid på madlavningen i det daglige? Så bør du overveje et abonnement på en måltidskasse.

Hvordan bruger jeg en måltidskasse?

Når du får leveret din første måltidskasse er det faktisk ikke svært at komme i gang med at lave god mad hver dag. Kassen bliver leveret til døren på en fast ugedag, og indeholder alt hvad du behøver for at kunne lave lækker aftensmad til familien tre til fire dage om ugen.

Du finder alle råvarer og ingredienser i nøje afstemte mængder som er tilpasset det ønskede antal kuverter. Og hvis du blot følger anvisningerne i det medfølgende opskrift hæfte vil du hurtigt kunne stille aftenens måltid på bordet – til glæde for store og små.

image

Spar tid på madlavning med måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad

Når du vælger en af de lækre og billige måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad kan du være sikker på at kunne servere varierede måltider for familien hver dag. Og det helt uden at skulle bruge tid på hverken indkøb eller madlavning.

Du slipper for at skulle købe ind hver dag, og for at skulle bekymre dig om hvad du skal lave til aftensmad. Det klarer din måltidskasse for dig.

Vælger du at tegne et abonnement på en af de billige måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad er du ydermere sikret en måltidskasse hvor meget af arbejdet er gjort på forhånd. Tilbehør så som dips, saucer og dressinger, er nemlig halvfabrikata, hvilket betyder at du ikke skal bruge tid på at fremstille disse. Og diverse fars produkter så som krebinetter, frikadeller, hakkebøffer, karbonader og kødboller er formet når kassen leveres, så at de er klar til at komme på panden eller blive varmet i ovnen.

Du kan læse mere om fordelene ved måltidskasser, og bestille din måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad på https://www.kokkenshverdagsmad.dk/produkter/maaltidskasser/.