Bliv klar til ferierejsen med hjælp fra dit lokale apotek

31 juli 2021
Astrid Pedersen

Står du for at skulle på en længe ventet ferierejse til fremmede himmelstrøg er det en god idé at være godt forberedt hjemmefra. Man kan komme ud for rigtig mange uheldige situationer og oplevelser som nemt kan ødelægge den hårdt tiltrængte ferie.

Derfor bør du besøge apoteket i god tid inden afrejse så at du kan få styr på de vigtigste remedier. De dygtige farmaceuter og farmakonomer på apoteket vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at finde den rette håndkøbsmedicin og hvad du ellers skal bruge i forbindelse med din rejse og dit ophold.

Du kan blandt andet købe støttestrømper til flyveturen på apoteket. Støttestrømper, eller kompressions strømper som de også kaldes, forebygger såvel hævede ben og fødder som ødem og blodpropper – ubehagelige og farlige tilstande som kan opstå under lange flyveture.

Du kan få hjælp på apoteket til indkøb af midler til forebyggelse af feriemave i form af diarre eller forstoppelse. På apoteket finder du også de bedste solcremer uden parabener og øvrige hormonforstyrrende stoffer eller allergener. Disse kan trygt bruges hele dagen lang – også til de mindste. Og så er det altid smart at være velforsynet med tægetænger, myggebalsam og andet der kan holde de små irriterende kræ fra livet under ferien.

Hvor kan jeg finde mit lokale apotek i Randers?

Er du bosiddende i Randers eller allernærmeste omegn kan du med stor fordel bruge Randers Jernbane Apotek.

Randers Jernbane Apotek er det centralt beliggende apotek i Randers, og tæller foruden hovedafdelingen på Vestertorv også Apoteket Thors Bakke i Randers Sundhedscenter samt Langå Apotek på Bredgade i Randers forstaden Langå.

Hos Randers Jernbane Apotek finder du udelukkende dygtige og veluddannede farmaceuter og farmakonomer som står klar til at hjælpe dig med indkøb af håndkøbsmedicin og andre apoteker varer samt afhentning af læge ordineret medicin.

Læs mere på randersjernbane.apotekeren.dk