Gulvbehandling til dit gulv

26 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Hvis man har et slidt gulv, hvad bør man så gøre? ja der er mange muligheder for dette, det kommer helt an på hvad man egentligt har behov for, det kan være at man bare har et behov for at få slebet gulvet, eller hvis det står helt slemt til skal man måske have en gulvafhøvling. Efterfølgende kan man jo vælge lige præcis den behandling man har lyst til, alt efter hvordan man ønsker udseendet og holdbarheden. Hvis du ønsker at vide mere omkring gulvbehandling af dit gulv, så læs med her.

gulvafslibning på Fyn

Har du brug for gulvafhøvling?

Det kommer helt an på hvor slemt det står til. Hvis dit gulv er virkelig slidt og ridset så kan det være du har behov for en gulvafhøvling før alt andet. Hvis man har meget dybe ridser, eller hvis der er noget tilbage fra den sidste behandling, kan det også være nødvendigt med en gulvafhøvling. En gulvafhøvling sørger også for at gulvet bliver helt jævnt. 

Gulvafslibning

I de fleste tilfælde er der dog kun behov for en gulvafslibning. En gulvafslibning vil sørger for at tage de fleste små ridser og misfarvninger som der sidder i overfladen, den bliver fjernet så snart gulvet bliver slebet. En gulvafslibning foregår med slibepapir, og det skåner derfor gulvet mere end en gulvafhøvling. Det fjerner den gamle overfladebehandling og slid. Men ender ud med et gulv der ser helt nyt ud, og som er klar til at modtage ny overfladebehandling.

Kontakt din nærmeste gulvbehandler

Hvis du ønsker at få dit gulv til at se nyt og pragtfuldt ud, så kontakt de nærmeste gulvbehandler for at få hjælp og vejledning til dette. Du kan til din egen fordel søge efter forskellige udbydere på nettet og på den måde finde din fortrukne gulvbehandler. Du kan også bruge det link vi har fundet her: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/