Kom sikkert gennem din krise med sorgerapi

01 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Har du mistet et menneske du holder af, enten i forbindelse med et dødsfald, en skilsmisse, eller en svært invaliderende sygdom? Så kan du vælge at gå i terapi for at bearbejde din sorg, og herigennem genvinde din personlige styrke.

Hvad er sorgterapi?

Sorg terapi er en særlig form for psykoterapi som har til formål at hjælpe klienten igennem en svær sorg. I modsætning til eksempelvis angst eller svær depression er sorg ikke en decideret psykisk lidelse.

Men hvis sorgen formår at bide sig fast, og man alt for længe går rundt i en tilstand af fortvivlelse og ulykke, vil der være risiko for at man udvikler det der kaldes for langvarig sorg lidelse. Og så er man i fare for at blive ramt af depression, som igen kan medføre generaliseret angst, apati og andre alvorlige lidelser.

Gennem sorgterapi kan du arbejde dig igennem sorgen med hjælp fra en psykoterapeut. Når du opsøger en psykoterapeut med særligt speciale inden for behandling af klienter i sorg er du sikret et forløb hvor du er i trygge og professionelle hænder.

Sorgterapi

En dygtig sorg terapeut vil kunne tilbyde såvel gruppe forløb som individuelt baseret terapi. Med sorg terapi hos en psykoterapeut har du således de stærkeste forudsætninger for at komme helskindet igennem denne livskrise, og ud på den anden side med et lysere syn på tilværelsen.

Hvor kan jeg gå i sorgterapi i Holstebro?

Er du bosat i den nordlige del af Jylland, nærmere betegnet i Holstebro eller omegn, kan du med stor fordel opsøge den dygtige og erfarne psykoterapeut Kirsten Klynge når du har behov for sorg terapi. Kirsten Klynge er specialist i sorg arbejde og vil med sikkerhed kunne tilbyde kompetent hjælp til at hjælpe dig igennem din sorg.

Du kan læse mere, og kontakte Kirsten Klynge direkte via hjemmesiden kirstenklynge.dk.