Sådan får du transporteret en ordre til udlandet

28 januar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Er du virksomhedsejer og sælger du til udlandet? Så har du sikkert stået i en situation hvor det har været nødvendigt at finde transport til udlandet. Det kan også være at du har fået din første ordre fra udlandet og nu er i tvivl om hvordan du får transporteret orden. Hvis du går og undrer dig over hvordan du finder transport til udlandet, så kan du med fordel læse denne artikel og få svaret.

image

Brug dine professionelle kontakter

Hvis du beskæftiger dig inden for en bestemt branche, kan det være en en god idé at række ud til de mennesker som du kender, der opererer i den samme branche. Hvis i er direkte konkurrenter er der stor sandsynlighed for at vedkommende ikke vil anbefale et transportfirma, men hvis i sælger forskellige produkter er der til gengæld en stor chance for at du kan få en anbefaling.

Søg på internettet

Selvom det kan være godt at bruge sit netværk, så er det bare hurtigere og nemmere at søge på internettet. Det tager ikke mere end 1-2 minutter og så kan du se en liste over alle transportfirmaer i landet. Det er dog ikke alle firmaer der transporterer udenlands, så hvis du f.eks. skal bruge transport til Litauen, så søg på dette i stedet for. Så vil du kun se firmaer der kan løse denne opgave.

Sørg for at få flere tilbud

Når du har fundet nogle firmaer der kan løse opgaven for dig, så bed om et tilbud fra dem alle sammen. Ved at modtage tilbud fra flere forskellige firmaer, bliver du i stand til at vælge det firma der passer bedst til dine krav, behov og andre kriterier. Det kan f.eks. være at du vil finde den bedste pris, eller det firma der hurtigst kan levere. Ved at have flere tilbud på hånden, kan du vælge det der passer dig bedst.